Trailere

31. juli 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

3 aksler og walking floor til Jakob Pedersen

31. juli 2019 - 01:43

Vognmand Jakob Pedersen har afhentet sin fabriksnye Kel-Berg/Knapen 3-akslet walking floor-trailer ved Lastas i Hedensted.

Traileren er opbygget på et selvbærende alu-chassis, kongeboltkonstruktionen er svær/stabil stålprofil, og der er aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion for mindre egenvægt og større volumen, og der er klapbart cyklistværn i begge sider.

 

Kassen er opbygget med specialoverkantsprofil med løbeskinne for aluminiums-skillevæg, som har frigang over bund på ca. 100 mm

Der er Cargo Floor CF 500 SL-C-bundsystem med 10 mm alu-bundbrædder i glat udgave med dertil CF-betjening, bagdøre i alu-profiler med 3-trins stige under, monteret kost- og skovlbeslag samt plastværktøjskasse i venstre side foran aksler, samt 3 m-stige og stopklodser.

Traileren er med almindelig rullepresenning og er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser. 1. aksel er hævebar, og 3. aksel er selvstyrende. Den har en tilladt totalvægt på 42.000 kg.

Den er leveret af Anders Larsen.

 

Jakob Pedersen er opvokset i vognmandsbranchen og startede op som selvstændig i 2007. Han har ikke specialiseret sig i fast transport, men kører primært for DLG med korn og foderstoffer. Desuden har han bl.a. to biler, der kører eksportkørsel til Sverige og Norge, samt en til Tyskland med genbrugsmaterialer.

Læst i alt:

1129 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger