Trailere

19. december 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

3-akslet 24 tipkærre til Als

19. december 2018 - 01:43

En Kel-Berg 3-akslet 24 tons tipkærre fra Lastas er leveret til Jes Iversens Vognmandsforretning.

 

Jes Iversens Vognmandsforretning kører både for erhverv og private i Nordborg, Sydals, Sønderborg, Broager, Gråsten, Aabenraa og Padborg eller efter aftale. Med levering af sand, grus, skærver, muld, krankørsel med mere, samt har de også udlejning af container, gummiged, krankørsel og entreprenørkørsel. Derudover har de materialelager i Sønderborg af sand, grus, skærver, havsand, perlegrus, nøddesten, filtergrus og muldjord.

 

Kassen er opbygget med todelt bagklap, øverste del fremstillet i 40 mm alu-profiler, nederste del fremstillet i 6 mm HARDOX stål, og virker som asfaltskuffe ved åbning.

 

Fronten er fremstillet i 3 mm 690-stål med to styk udvendige rundstænger som trin samt to styk indvendige U-profiler som trin.

Bagklappen er elektromatisk luftbetjent. Kærren er leveret med 3 x 9 tons tvillingmonteret hjul, BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Der er monteret lift på første og tredje aksel. Kærren er desuden leveret med en grøn 880g/m2 rullepresenning monteret på 70 mm aluminiumsrør.

Den nye tipkærre er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas.

Læst i alt:

769 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger