Trailere

8. oktober 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

4-akslet blokvogn ruller til Vildbjerg

8. oktober 2020 - 01:43

Vildbjerg Minimaskiner/Bendt Risom Aps er klar til at tage sig af de tunge opgaver. Firmaet fra det midt-vestjyske har for nylig afhentet deres nye AMT MA400 maskinanhænger/blokvogn.

 

Med den nye AMT-anhænger har firmaet fået mulighed for at fragte endnu større maskiner end hidtil, da den nye anhænger afløser en ældre 3-akslet. Den nye hænger er fuldt galvaniseret i hele chassiet, samt udført med flad bund.

 

De hydrauliske ramper i bag kan sideforskydes, og de kan ”skydes” helt sammen, så selv smalle maskiner med en lille sporvidde kan gå på. Anhængeren er leveret med komplet udstyr for bredt læs, hvilket betyder, at både forbredning med planker og lysskilte i for og bag er inkluderet.

Alt lys på den nye anhænger er LED, og der er monteret ekstra blitzblink i bagenden. Bendt Risom har valgt at få monteret en værktøjskasse i venstre side, hvor alle ventiler samt styring af ramperne er monteret. Dette er gjort for længere holdbarhed på ventiler mm.

 

Anhængeren er opbygget, solgt og leveret af MTDK A/S.

Læst i alt:

979 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke