Trailere

9. juni 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

4-akslet med gardiner til Vindelsbæk

9. juni 2021 - 01:43

Vindelsbæk Transport A/S har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg 4-akslet gardintrailer med truckbeslag i bag ved Lastas i Hedensted.

 

Vindelsbæk Transport A/S er en virksomhed, der tilbyder transport af alt lige fra stykgods til sværgods. De har specialiseret sig i specialtransport til blandt andet vindmølleindustrien, certificerede tank- og kølebiler til kørsel af både mejeri- og slagteriprodukter, entreprenør kørsel af grus og asfalt samt kornprodukter og kranopgaver. Vindelsbæk Transport A/S holder sig ikke blot inden for Danmarks grænser, men kører også Europa tyndt med sværgods, stykgods, gardintrailere og kølebiler.

 

Chassis opbygning: Letvægts chassis med længdevanger opsvejst i I-profil af St.52-3, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, cyklistværn i begge sider og truck-beslag i bag.

Gardin opbygning: Skydetag med 400 mm manuelt hævetag, 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 32 brædder, leveret med pladebund, lastsikring af 4 stk. binderinge i for- og bagende, 13 sæt 2,5 tons binderinge i kantskinne og 3 x 6 stk. 80 x 50 mm sokler der flugter på tværs, 2 x 8 stk. 4 x 10 tons binderinge i kantskinne, leveret med safeking certifikat for kørsel op til 27 tons uden træbrædder monteret.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser original BPW luftaffjedring. 1. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende.

 

Traileren er XL-godkendt og har en tilladt totalvægt på 48.000 kg.

 

Den nye gardintrailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

390 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger