Trailere

31. august 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

4-akslet tiptrailer er leveret til vognmand

31. august 2020 - 01:43

Kurt Holm & Sønner A/S har for nyligt afhentet deres ny Kel-Berg 4 akslet tiptrailer fra Lastas.

 

Kurt Holm & Sønner A/S har mere end 50 års erfaring i stykgodstransport, containerudlejning og har leveret sand/grus til private og store erhvervs projekter i alle disse år. Ud over dette har de stor erfaring med forskellig vognmandkørsel, som blokvognskørsel, kran, special-, entreprenør- og container transport. De har åbent 24 timer i døgnet og beskæftiger i dag mere end 30 medarbejdere i Midt- og Sydjylland.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem. 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, bund af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, sider fremstillet i 40 mm alu. profiler med 4 mm gods på indersiden og 2,8 mm gods på ydersiden, tophængslerne er flyttet 180 mm frem for at få 10% større åbning ved aflæsning, beklædt med 15 mm kunststof i bund og med 10 mm på siderne, monteret holder til kost og skovl og leveret med forkromede fælgringe.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF-luftaffjedring med hæve-/sænkeventil. 1. aksel og 4. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende.

 

Leveret med Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil. Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

630 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger