Trailere

1. juli 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

4-akslet tiptrailer til Ølgod

1. juli 2020 - 01:43

Vognmand Ernst Jacobsen A/S har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4-akslet tiptrailer på 37 m3 fra Lastas.

 

Vognmandsfirmaet Ernst Jacobsen A/S er hovedsaligt beskæftiget i levering af sand og grus til betonværker, elementfabrikker samt til større byggeprojekter, transport af træflis til fjernvarmeværker og gods med egne gardintrailer for virksomheder I lokalområdet ud til hele Danmark.

 

Virksomheden har egen sand- og grusgrav, der anvendes i betonindustrien samt på golfbaner, legepladser og til fremstilling af glaserede teglsten m.v. Derudover har de årligt store leveringer af sand til Norge og Færøerne med skibe, der bliver brugt til beach volley baner og i betonindustrien.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og lukket cyklistværn efter EU-regler i begge sider.

Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, sider fremstillet i 40 mm alu.profiler, bund af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, tophængslerne er flyttet 180 mm frem for at få 10% større åbning ved aflæsning, beklædt med 15 mm kunststof i bund og med 10 mm på siderne, indbygget værktøjskasse i cyklistværn i venstre side, leveret med kost- og skovlbeslag, leveret med forkromede fælgringe og bred Kel-Berg stænklap i bag og monteret automatisk rullepresenning.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring hæve/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar, samt er 4. aksel selvstyrende der låser ved bak. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas.

Læst i alt:

549 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger