Trailere

29. juni 2018 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

40 år med Goldhofer

29. juni 2018 - 02:05

- Jeg solgte den første nye Goldhofer-model i 1978, og i dag har vi agenturet for Goldhofer i hele Skandinavien, forklarer Jørn Bolding, indehaver af Jørn Bolding A/S i Esbjerg.

 

Forhandleren af specialtrailere forklarer til Vognmandens Fagblad, at han det seneste to år har oplevet et stigende aktivitetsniveau hos de kunder, der aftager specialtrailere beregnet til særtransporter og dermed også blokvognskørsel.

 

- Derfor har vi også ansat to ekstra mand til både salg, administration samt vores værksted, lyder det videre fra Jørn Bolding.

 

En aktuel ny levering af to selvkørende blokvognsmoduler fra Goldhofer er netop leveret til Skaks A/S i Rødekro, og leveringen er finalen på et længere forarbejde.

Længere proces

- Vi har solgt mange af disse moduler i de senere år. Det er en proces, der typisk tager cirka et halvt år plus leveringstid. Aktuelt tager det mellem 6 og 12 måneder fra kundens ordre afgives til fabrikken, til kunden modtager den nye levering, tilføjer Jøren Bolding.

 

Forhandleren af nyt og brugt materiel i Esbjerg har, foruden Goldhofer-agenturet, også forhandling af nye enheder fra LAG og Langendorf.  

Læst i alt:

15 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger