Trailere

31. oktober 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

5 tiptrailere til Palle Staal

31. oktober 2018 - 01:42

Palle Staal Transport ApS har hentet deres første ud af fem nye Kel-Berg 2 akslet letvægtstiptrailere fra Lastas i Hedensted.

 

Trailerne er med et rumindhold på 22 m3, to stk. kongeboltpositioner, bund fremstillet af 8 mm Hardox-stål, indvendig tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 5/3 ventil for åbning. Trailerne leveres med 2 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring med aflastning på anden aksel ved bak. Trailerne har en tilladt totalvægt på 34 ton.

 

De er leveret af Anders Larsen.

 

Palle Staal Transport ApS er en transportvirksomhed med speciale i kørsel af bl.a. alle typer sand, sten, grus- og genknusmaterialer. Udover dette kan de tilbyde salt-/snerydning, transport af korn samt foderstoffer. I deres maskintransportafdeling kan de tilbyde transport af entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner samt kran- og hejseopgaver i forbindelse med nybyggeri/bygningsrenovering og andre specialtransporter med eller uden følgebil/ ledsagervogn.

Læst i alt:

914 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger