Trailere

11. august 2017 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

73 nye til NTG Nordic

11. august 2017 - 02:40

TIP leverer denne sommer 73 fabriksnye gardintrailere til NTG Nordic. Selskabet oplever stor fremgang og har endnu engang valgt TIP som samarbejdspartner.

 

Leveringen udvidelser samarbejdet mellem partnerne, hvilket TIP’s Morten Hakmann, salgchef i Danmark og Sverige, glæder sig over:

 

- Denne levering er blot en blandt mange ordrer, som TIP har leveret til NTG Nordic i det første halvår af 2017, og vi er både glade for og stolte over udvidelsen af vores samarbejde. NTG Nordic er en væsentlig og yderst professionel aktør i transportbranchen, der i de sidste mange år har vist sig som en afgørende spiller på markedet, og vi sætter naturligvis stor pris på, at de vælger at samarbejde med os.

Michael Larsen, direktør for NTG Nordic:

 

- Gensidig respekt og tillid er grundlaget for vores succesfulde samarbejde. TIP har den fornødne ekspertise, professionalisme og erfaring indenfor denne branche, hvilket er afgørende, når vi vælger samarbejdspartner. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde fremover.

Læst i alt:

5 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger