Trailere

23. marts 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Avanceret grisetrailer til Svejstrup

23. marts 2020 - 01:43

Svejstrup Østergård har fået leveret en ny tysk KA-BA-grisetrailer samt en brugt DAF twinsteer-trækker med ekstra lav skammelhøjde på blot 1.000 mm som trækkraft til grisetraileren.

 

Svejstrup Østergård ligger i Svejstrup ca. 7 km vest for Skanderborg. Virksomheden drives af Karl Ole Jokumsen og beskæftiger sig bl.a. med produktion af op til 40.000 slagtesvin årligt samt tilhørende planteavl af korn, frøgræs og raps. Dertil kommer levering af halm til bl.a. kraft-/varmeproduktion.

 

»Vi kunne selvfølgelig hyre eksterne vognmænd til vores transportopgaver, men vi foretrækker at gøre tingene selv. Vi transporterer kun egne grise og var egentlig på udkig efter en brugt grisetrailer, men vi fandt dog hurtigt ud af, at det brugte materiel, der var på markedet, var for slidt og for dårligt. Derfor besluttede vi os for at investere i en helt ny trailer,« fortæller Karl Ole Jokumsen.

Den nye 3-akslede KA-BA-trailer er opbygget med tre dæk, hvoraf de to øverste er højdejustérbare, hævbart tag samt hydraulisk læsserampe bag. Den er opbygget med chassis og sidestolper i forzinket stål, mens resten af opbygningen er udført i aluminium. De hydrauliske funktioner betjenes af et separat el-hydraulisk anlæg på traileren.

 

Ud over at køre med den nye KA-BA grisetrailer bruger Karl Ole Jokumsen også sin ”nye” DAF-trækker til kørsel med bl.a. halm på en åben trailer.

 

Hele vogntoget er leveret af Lastbilmægleren v/Carsten Lykke.

Læst i alt:

992 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger