Trailere

19. marts 2019 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Transport 2019: Gummi øger sikkerheden

19. marts 2019 - 02:20

- Jeg har solgt den første til en dansk kunde.

Preben Jensen-Holm, nordisk salgschef for den hollandske trailerproducent Broshuis, oplyser til Vognmandens Fagblad, at han har solgt den første Broshuis blok- / sættevogn med Broshuis’ nye skridsikre gulv med gummibelægning til en dansk kunde.

 

Meget slidstærk

- Broshuis demonstrerede den nye skridsikre gummibelægning på vores store åbent hus-arrangement i januar i Holland. Belægningen er blot cirka fem millimeter tyk, men den er meget slidstærk, og bliver ikke revet op, når den belastes af tung last. Der afsættes eksempelvis blot dækaftryk, når der eksempelvis køres en maskine op på blok- / sættevognen, forklarer Preben Jensen-Holm videre.

 

Sammenlignet med en belægning af traditionelt hårdttræ eller metal kan den nye gummibelægnings højere friktion således øge sikkerheden for, at gods, der placeres på trailere, også bliver siddende under hele transporten.

Med til Herning

- Det kommer selvfølgeligt an på, hvad det er for materiale eller gods, du transporterer på traileren. Stål kan eksempelvis under visse forhold lettere rutsje på et metalunderlag, lige som hårdttræ også kan være et glattere underlag i forhold til det nye gulvs gummibelægning, tilføjer Preben Jensen-Holm.

 

Broshuis har den nye gummibelægning med til Transport 2019 i marts i MCH Messecenter Herning sammen med flere andre nyheder.

Det smarte containerchassis, der vandt konkurrencen Årets Opbygning samme sted i 2017, er også med igen.

Læst i alt:

36 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger