Trailere

6. december 2019 - 02:08

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Byvenlig gardintrailer til Midtjylland

6. december 2019 - 02:08

Morten Larsen & Søn, Tørring vest for Horsens, har hentet en fabriksny citygardintrailer fra Kel-Berg hos Lastas i Hedensted, hvor adm. direktør Anders Larsen står for handlen.

 

Den nye tre-akslede trailer er blandt andet opbygget med cyklistværn i begge sider, fast tag med presenning, Zepro-lift, en bund belagt med 28 mm hårdttræsplanker med en stålplade over et tridec-drejesystem samt en rustfri værktøjskasse.

 

Traileren kører med tre styk ni-tons SAF-aksler med skivebremser samt SAF-luftaffjedring med løft på 1. aksel og Tridec-tvangsstyring af bagerste aksel med stang-system.

Traileren er XL-godkendt og har en tilladt totalvægt på 40 tons.

 

Morten Larsen & Søn kører ud fra Tørring i Midtjylland og udfører en bred vifte af transportopgaver, f.eks. træpiller, alle typer maskiner, skurvogne, krandele og træelementer samt gods op til 3.65 meter i bredden, 26 meter i længden og 3.20 meter i højden. Derudover er firmaet godkendt til transport af farligt gods, fødevare på køl/frys og specialtransport af eksempelvis vindmøllevinger.

Læst i alt:

167 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger