Trailere

22. januar 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Dachser i ny aftale med Volvo Cars

22. januar 2019 - 01:42

Dachser Sweden håndterer nu transporten af Volvo Cars’ reservedele fra Torslanda til Dachser på Arendals Allé og videre til Volvo Cars’ forskellige lagre i Tyskland.

 

Fremover vil to specialbyggede megatrailers fragte reservedele fra Volvo Cars i Torslanda uden for Göteborg til Dachser Sweden AB’s filial i Göteborg. Fremover vil der køre en shuttle mellem Volvo Cars og Dachser seks gange om dagen.

De to megatrailers er en ny investering fra Dachsers side.

 

»Vi har skabt et virkelig spændende og unikt koncept til Volvo Cars. Jeg glæder mig til at se, hvilken forskel vi kan gøre med dette samarbejde,« fortæller Carl-Johan Westas, Branch Manager for Dachser Swedens filial i Göteborg.

 

Som en del af oplægget til Volvo Cars tilbyder Dachser desuden såkaldt ”kaoslæsning”. Det indebærer, at Volvo fra sin distributionsterminal i Göteborg kan læsse en hel Dachser-trailer ad gangen til vilkårlige lande, i takt med at de lukker og pakker ordrerne. Bagefter bliver godset – Volvos reservedele – kørt til Dachsers terminal i Göteborg, hvor det bliver sorteret og transporteret videre til Volvos lagre i Tyskland.

Læst i alt:

1338 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger