Trailere

31. oktober 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Dansk trailerproducent skifter gear

Dansk trailerproducent skifter gear

31. oktober 2019 - 01:44

Trailerproducenten MTDK A/S med hovedsæde i Randers øger indsatsen på salget af transportmateriel under AMT-navnet.

 

AMT-trailere har været på markedet i 15 år, og MTDK udvider salgsstaben med to mand for at styrke tilstedeværelsen i hele landet.

 

»Vi har en klar ambition om at ville være endnu mere til stede med rådgivning og vejledning når vores kunder skal investere i nyt eller brugt transportmateriel,« udtaler Morten Tang, indehaver af MTDK.

 

De to nye i salget er Henrik Skjødt, 51 år, som får ansvar for salg på Sjælland og øer. Henrik Skødt har igennem mere end 20 år haft ledende stillinger inden for værkstedsdrift og som leverandør til b.la. autobranchen. Han har været en del af MTDK siden 2018.

Ian Tambo, 40 år, er den anden nye mand i MTDK’s salg. Han skal stå for salg i Syd- og Sønderjylland samt på Fyn: Ian Tambo har igennem de seneste 15 år været beskæftiget med salg af forskelligt transportmateriel og har senest været selvstændig i auto/leasing-branchen.  

 

Hele salgsteamet ved MTDK: Fra venstre direktør Morten Tang, sælger Henrik Skjødt, sælger Søren Holde og sælger Ian Tambo.

Læst i alt:

2466 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger