Trailere

6. oktober 2017 - 02:44

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Dansk trailerudlejer åbner ny udenlandsk afdeling

6. oktober 2017 - 02:44

PNO udvider forretningen og åbner kontor i Holland.

Det hollandske marked svarer til hele Norden i antallet af årligt indregistrerede trailere, mens lovgivning og arbejdskultur minder om Danmark, så det er nemt at tilpasse sig, lyder vurderingen.

 

PNO har i længere tid gået med ambitioner om at udvide forretningen uden for Norden. Nu kan den danske trailerudlejningsvirksomhed så meddele, at de pr. 1. januar 2018 åbner kontor i Holland, og det er der flere årsager til.

Stort skridt

- Det er et stort skridt for PNO at nå til Holland. Vi er rigtig glade og stolte over den udvikling, som PNO lige nu gennemgår, og det er vores mål fortsat at udvikle os i samme gode retning. Holland er et kæmpe stort transportland, og det hollandske marked minder på mange måder om det danske med samme vilkår og til dels arbejdskultur, så derfor var det en oplagt mulighed at placere os her, siger Jacob Lee Ørnstrand.

 

Han fortsætter:

- Vi har desuden valgt at placere os i Venlo, der grænser helt op til Tyskland, og derfor fungerer som en kæmpe transportvej mellem Holland og Tyskland. Omkring 50 pct. af trafikken mellem de to lande går gennem Venlo, så der er et kæmpe potentiale for en virksomhed som os.

 

Fra det nye år kan PNO se frem til et marked, der størrelsesmæssigt minder om hele Norden tilsammen med over 13.000 registrerede trailere sidste år.

Den rette markedssynergi

Når PNO fra 1. januar 2018 er på plads i Venlo, bliver det i første omgang med Jacob Lee Ørnstrand som primær kontakt. Han skal sørge for, at PNO finder sig til rette på det nye marked og får styr på processerne inden den hollandske landechef indtræder i rollen 1. april 2018.

 

- Selv om Holland og Norden på mange måder minder om hinanden, er det vigtigt, at vi finder den rette synergi for PNO fra start, så den kommende landechef har de bedste betingelser for at føre os videre. Derfor vil jeg fungere som kontakt og være meget tæt på Holland i starten, så vi kan få sat kablerne rigtigt sammen, tilføjer Jacob Lee Ørnstrand.

Ny landechef

Valget af landechef er faldet på Martijn van Rijswijck, der giver PNO en markedsindsigt, der gør det muligt at lykkes i den hollandske købmandskultur, hvor transportbranchen generelt spiller en kæmpe rolle. Målet er desuden, at PNO skal kunne levere de samme fleksible løsninger i Holland, som de allerede gør på de eksisterende hjemmemarkeder i Norden.

Læst i alt:

29 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger