Trailere

7. december 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Danske fisketrailere ruller til Baltikum

7. december 2020 - 01:43

På en råkold efterårsdag blev de første 2 stk. af i alt 3 nye AMT-trailere afhentet og satte herefter kursen – lidt usædvanligt – mod Estland.

 

Trailerne, som er opbygget til transport af fisk, er solgt til en estisk kunde, der har valgt at købe nyt grej i Danmark hos, der har stor erfaring i udvikling og opbygning af fisketrailere.

 

De nye trailere er 3-akslede og med BPW-aksler med tromler. Trailerne er leveret med galvaniseret chassis, og kunden har valgt ikke at få malet kasserne. Der er fuld LED-lys og monteret ekstra baklygter ved støtteben.

 

Opbygningen til transport af fisk består af skillerum indvendigt i kassen, som er fuldsvejset og væsketæt. Kasserne er i øvrigt isoleret imellem profilerne, og der er monteret ventil i bagenden på den 2-delte bagsmæk. Øverst på kassen er der monteret ”låg”, som giver mulighed for nemt at læsse fiskene. Der er monteret nedfældbart gelænder, som kan rejses ved arbejde oppe på traileren.

De nye AMT Trailere er udviklet, opbygget og leveret af MTDK A/S.

Læst i alt:

1331 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke