Trailere

28. oktober 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Digitale kontrakter vinder frem i en corona-tid

28. oktober 2020 - 01:43

Nu kan kunderne underskrive kontrakter direkte på mobilen eller computeren, mens de er på landevejen – digitaliseringen af kontrakter er eksploderet under corona-krisen hos især de større virksomheder i transportsektoren i Danmark.

 

Sådan lyder meldingen fra den digitale signatur- og salgsplatform GetAccept i Danmark, der har oplevet en vækst på mere end 25 procent i kølvandet på coronakrisen. En af de danske virksomheder i transportbranchen er PNO Rental, der er Nordens største inden for kort- og langtidsleje af trailere.

 

- Det giver en hurtig og smidig kontraktunderskrivelse og nedsætter tiden for hjemtagelse af kontrakterne markant. Derudover så har vi i dag en sikkerhed for, at det altid er de rigtige terms & conditions der fremsendes til vognmændene, og det minimerer således fejlrisikoen, forklarer Head of Commercial Excellence Lasse Stær Hoffmeyer.

- Vi kommunikerer nu med vognmændene direkte i dokumenterne. Det er smidigt, vi kan hurtigt få eventuelle tilretninger på plads og der kan underskrives med det samme, siger Lasse Stær Hoffmeyer.

 

PNO Rentals opererer ud over Danmark også i Sverige, Norge, Finland og Holland.

Læst i alt:

736 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger