Trailere

2. september 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Elektrisk danmarkspremiere til C.M. Transport

2. september 2021 - 01:43

Som den første kunde i Danmark har C.M. Transport A/S netop fået leveret den første el-medbringertruck fra Sawos afdeling i Nørresundby.

 

Moffett-medbringertrucken er en E4 25.3 NX model, hvor E viser, at trucken kører 100% på elektricitet. Den har det nyeste teknologibatteri, træk på alle hjul, højteknologisk display, driftsindsigt i realtid og to opladningsmuligheder.

 

Som bonus får chaufføren der skal køre med trucken, en virkelig støjsvag dagligdag, mindre forurening og rystelser ved kørsel.

 

C.M. Transport-lastbilen kører dagligt varer for Keflico i Støvring, som er specialiseret i handel med træbaserede produkter bl.a. terrasser, facader o.l. Dermed vil den også komme til at stå og oplade hos firmaet i Støvring, når bilen ikke er ude at køre. Dog er denne Moffett så smart lavet, at den også kan oplades på bilen under kørsel.

Sawo udstiller bl.a. Moffett E4 25.3 NX på Transport Øst i Greve i den kommende weekend 4.-5. september og senere på Herning-messen.

Læst i alt:

1016 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger