Trailere

12. november 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Energioptimeret modelserie fra Chereau

12. november 2021 - 01:43

Den franske trailerfabrik Chereau har præsenteret sin nye serie af energi-optimerede køletrailere.

 

Bæredygtighed er naturligvis omdrejningspunktet i lanceringen af de nye modeller, som Chereau markedsfører under sloganet ”Always doing better together” – og som har fire fokusområder: Bedre forbrug, bedre isolering, bedre beskyttelse og bedre anvendelse.

 

Nogle særligt udviklede ”energi-modeller” har især fokus på isolering og forbrug. Den ene nye Chereau-køletrailer kan drives på tre måder – via ledningsnettet med et 380 volt stik, eller med en batteripakke. Batteripakken kan oplades enten med en energiopsamlende elektrisk aksel (E-Axle) med 24 kw, eller via solcellepaneler monteret på hele taget (i alt 27 m2).

 

Opbygningen er desuden udstyret med VIP-isolering (vakuumisolerede paneler), som er den mest effektive isolering og ifølge Chereau kan spare op til 25% brændstof for kølemaskinen.

Chereaus energi-trailer er også udstyret med fabrikkens aerodynamiske pakke, som bl.a. indeholder AeroTop- og AeroFlap-løsninger på siderne og bag traileren – og som ifølge Chereau kan spare tilsammen op til 1,1 liter diesel pr. 100 km.

 

Chereau fremviser sin nye trailerkollektion første gang på Solutrans-messen i Lyon i næste uge.

Læst i alt:

466 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger