Trailere

8. august 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Faymonville skal køre sværgods i Give

8. august 2018 - 01:44

Give Sværgods er for nyligt kørt fra Lastas i Hedensted med deres nye Faymonville 3 akslet Innlader.

 

Give Sværgods er sværvægterne i Danmark indenfor specialtransport af sværgods. De har mere end 30 års erfaring indenfor specialtransporter af stort set alt, hvad enten det er meget tungt, bredt og/eller meget højt, har de det rette materiale til opgaverne. Derudover løser de også kranopgaver i de største dele af Jylland og på Fyn, samt bådtransport med kran over hele Europa. Ved siden af dette ejer og driver de Danmarks eneste ammoniakterminal og Nordens største ammoniak-distributionscenter.

 

Trailerens chassis opbygning: Svanehals med ståldørkplade på ladflade, hydraulisk anordning for tilpasning af skammelhøjde, indvendig lad med kraftig vinkelskinne i bund for ladrammer, kraftig opbygget siderammekonstruktion med kraftig baglåge som er hængslet i venstre side og med hydraulisk lukkeanordning, nederste del af bagramme kan klappes op gældende for de bagudragende dele, indvendig ladbredde med skrå baghjørner for lettere læsning, 2 par nedsænkede surringer på repos samt 6 par på overkant bagramme.

Alle surringer er for 5.000 kg træklast.

Traileren leveres med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser ophængt i hydraulisk enkle tagaggregater med hæve/sænk anordning.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

681 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger