Trailere

8. juli 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

FC Beton med ny sværlasttrailer

8. juli 2019 - 01:43

 

FC Beton A/S har købt en ny Kel-Berg 4 akslet sværlasttrailer med sider.

Traileren er opbygget med ekstra svær flangetykkelse for ekstra stivhed, tætsiddende IPE100-tværvanger i hele trailerens længde og meget kraftig UNP160-kantskinne. Der er monteret truckbeslag i bag. Traileren er leveret med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF-luftaffjedring med. hæve/sænk. Der er Lift på 1. og 4. aksel, samt er 4. aksel selvstyrende.

 

Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

 

FC Beton A/S blev grundlagt i 1942 som beton- og cementstøberi. Udover færdigbeton producer de også Lecablokke og fundablokke til byggerier, belægningssten til indkørsler, parkeringspladser, havefliser og havestier samt betonsten til en støttemur eller lyddæmpende mur og mange andre betonprodukter.

De er i dag ca. 45 ansatte og har 17 køretøjer, der er bestående af lastbiler og betonkanoner. De kører betonprodukterne ud til tømmerhandlere, brolæggere, entreprenører, anlægsgartnere, håndværkere, landmænd og private hver dag i hele Jylland og på Fyn med FC Betons egne biler, mens transport af beton til Sjælland foregår med andre biler.

Læst i alt:

1329 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger