Trailere

31. oktober 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Flere nyheder fra Kässbohrer

31. oktober 2019 - 01:44

Rasmus Haargaard

Den tyske Kässbohrer-koncern er herhjemme ikke mindst kendt for sine produkter til autotransporter, som er en særskilt afdeling af Kässbohrers produktion. Men der er langt mere i Kässbohrers sortiment, og for nylig præsenterede trailerproducenten en række nye køretøjer, som fik officiel premiere for offentligheden på en udstilling i Karlsruhe i det sydvestlige hjørne af Tyskland.

 

Kässbohrer har bl.a. lukket et hul i produktprogrammet med en ny 60 m3 tiptrailer til silo-/bulk-segmentet med transport af farligt gods. Den nye tipsilotrailer hedder K.SSK ADR og fås med volumen fra 40 til 60 m3 afhængig af transportørens behov.

 

En anden nyhed var en lavtgående maskintrailer til landbrugskøretøjer under serienavnet K.SLL B 2, som er særligt udviklet til transport af landbrugsmaskiner med høje hjul. Maskintraileren er bygget med en særlig stærk konstruktion midt på chassiset og har en længde inde i ”sengen” på 6600 mm og en kingpin-kapacitet på op til 18 ton.

K.SLL B 2 er desuden udstyret med hydraulisk styrede aksler, 12 tons aksler og en drejevinkel på op til 42 grader.

 

Den tredje større produktnyhed fra Kässbohrer dette efterår er en nyudviklet tipsættevogn på to aksler, som kan tage en nyttelast på op til 26 ton – hvilket typisk er et ton mere end konventionelle 2-akslede tiptrailere.

 

Den robuste tiptrailer under modelnavnet K.SKS B har fået en forstærket chassiskonstruktion, som både gør køretøjet og tipfunktionen mere stabil, samt dæmper vibrationer og støjniveauet. Ståltipperens design er desuden udviklet til at forhindre godset i at klumpe sig fast og sikre en let aflæsning, bl.a. via gulvets særlige V-form og sidevæggenes specielle, ”bøjede” udformning.

Kässbohrer har rødder helt tilbage til 1893, da Karl Kässbohrer grundlagde sin vognfabrik i den sydtyske by Ulm. I dag er Kässbohrer til stede i mere end 55 lande verden over. Igennem tiden har Kässbohrer udviklet sig til primært at være en trailerproducent og blev for nylig hædret med en pris i Chassis-kategorien i den europæiske Trailer Innovation Award 2019.

Læst i alt:

917 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger