Trailere

12. maj 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Flot nyt grej til City Container

Flot nyt grej til City Container

12. maj 2022 - 01:43

City Container Danmark A/S har for nyligt afhentet deres ny Kel-Berg 4-akslet tiptrailer med aut. rullepresenning fra Lastas i Hedensted.

 

City Container Danmark A/S har mere end 35 års erfaring indenfor effektive og bæredygtige affaldsløsninger. De er en del af Reconor Gruppen, der betyder et tæt samarbejde med miljøvirksomheden Norrecco, som er et søsterselskab til City Container. De anvender kun de nyeste lastbiler og har et vedligehol- delsesprogram, der sikrer at containerne er tidssvarende og lette at betjene. De levererkomplette a aldsløsninger til både private, offentlige og erhvervsvirksomheder 24 timer i døgnet.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.


Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem. 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, sider fremstillet i 40 mm indv. forstærkede alu. planker med 4 mm gods på inderside og 2 mm gods på yderside, bund af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, tophængslerne er flyttet 300 mm frem, for at få 15% større åbning ved aflæsning, beklædt med 15 mm kunststof i bund og med 10 mm

på siderne og monteret rød aut. rullepresenning.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, samt original BPW-lufta jedring og hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende.

 

Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

682 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke