Trailere

9. november 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Første køletrailere med nye kølemaskiner

Første køletrailere med nye kølemaskiner

Vognmand Martin Torp Jensen omgivet af Thermo Kings key account manager Steen Nelting (tv.) og Krone ScanBalts salgskonsulent Jens Berg (th.) ved leveringen.

9. november 2020 - 01:44

»Mine samarbejdspartnere, eksempelvis Arla, har en klar CO2 strategi. De ønsker at sætte det mindst mulige CO2-aftryk, og derfor har jeg som leverandør også en forpligtigelse til at gøre, hvad jeg kan for at de kan nå det mål, de har sat sig,« siger vognmand Martin Torp Jensen, MJT i Slagelse.

 

Vognmandsfirmaet har som det første herhjemme netop investeret i to nye Krone-køletrailere udstyret med Thermo Kings nye Advancer 360-kølemaskine.

 

Thermo King Advancer udleder ifølge producenten fire tons CO2 mindre end maskiner ved en driftstid på 3.000 timer. Samtidig reduceres brændstofforbruget med op til 30 procent.

 

De nye Thermo King-kølemaskiner er modulært opbygget. Det vil sige, at Thermo King Advancer reducerer antallet af reservedele med 38 procent og reducerer omfanget af servicebesøg med 30 procent og sikrer en oppetid, der er forbedret med 70 procent.

Desuden sker nedkølingen af traileren med Thermo King Advancer mellem 17 og 40 procent hurtigere end normalt. Det har specielt betydning i forbindelse med læsning af traileren og hyppige døråbninger, fortæller key account manager Steen Nelting fra Thermo Kings danske importør KH One Stop i Padborg.

 

Alle køletrailere fra Krone er udstyret Krone Telematic, der forsyner både transportør og chauffør med detaljerede informationer om kølemaskinen, trailerens indhold og øvrige bevægelser.

Læst i alt:

1064 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke