Trailere

14. juni 2019 - 12:08

App linkNu på Google Play

Halløjsa-sa for en levering

14. juni 2019 - 12:08

Benny Rasmussen & Søn har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer på 59 m3 med åbenbar side og automatisk rullepresenning.

 

Benny Rasmussen & Søn A/S har mange års erfaring inden for branchen og kan håndtere mange forskellige opgaver. I dag varetager de opgaver som asfalt- og entreprenørkørsel, flytning og levering af grus og jord samt mange andre opgaver.

 

Deres biler er designet med mange forskellige og flotte motiver, som er meget synlige på vejene.

 

Traileren er med arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder, 2x10 styk markeringslygter i skåle på kassen, lukket cyklistværn og trekanter imellem akslerne er lakeret i samme farve som tipkasse samt bukket, så toppen er lukket.
Der er fem styk markeringslygter på skinne under cyklistværn, alufælge og alu-kofanger, og der er monteret vibrator under kassen.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, original BPW-luftaffjedring og hæve-/sænke-ventil. 1. aksel er løftbar med rangerhjælp, samt er 4. aksel løftbar og manuelt styrbar.

 

Tiptraileren er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

4291 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger