Trailere

30. august 2019 - 02:11

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Hangler ’hylder’ toiletbrættet

30. august 2019 - 02:11

Scanvo leverer en ny 2-akslet gardintrailer til toiletbrætproducenten Pressalit i Ry. Traileren trækkes fremover på vej af Pressalits sættevognstrækker og firmaet trofaste chauffør Jørgen Norup.

 

Traileren er XL-godkendt, en godkendelse der gerne skal sikre, at godset holder sig inde i lastrummet, hvis traileren skulle forulykke. Derudover er traileren udstyret med LED-lygter, luftaffjedrede BPW-aksler med hæve- og sænkeventiler, så ladhøjden kan tilpasses alle rampehøjder, huller til kæpstokke, skydetag, forstærket forsmæk, lang svanehals der giver mere frigang, 30 mm træfinerbund, godkendt til 8000 kg., refleksbånd rundt ved bagdøre og langs presenningen, Load-lock truckværn i ladkanten, som beskytter ved læsning fra siden, og masser af surringsmuligheder.

Totalvægten er 33 tons, og egenvægt kun 5,54 tons.

Scanvo Trucks Danmark A/S har også tidligere leveret to andre gardintrailere til Pressalit – ligeledes med stort printlogo på trailernes gardiner/forhæng.

 

Pressalit A/S er en privatejet dansk fabrik og en af Europa største producenter af toiletsæder og tilbehør til badeværelset. Fabrikken åbnede i 1954 med hovedsæde i Ry i Midtjylland.

Læst i alt:

26 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger