Trailere

2. juli 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Holm & Jensen er rullet fra Hedensted med nyt grej

2. juli 2021 - 01:43

Vognmandsfirmaet Holm & Jensen A/S har for nyligt afhentet deres ny Kel-Berg 4-akslet tiptrailer fra Lastas.

 

Holm & Jensen A/S har rødder så langt tilbage som til 1925 med overdragelse til 3. generation i 1996, der stadig drives under fuld respekt for grundstenene. De tilbyder en bred vifte af fleksible transporter, serviceopgaver inden for jordarbejde, vejetablering og vedligehold. Fra eget lager sælger og leverer de et stort udvalg af bygge-, have- og anlægsmaterialer.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og lukket cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, bund af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, sider fremstillet i 40 mm aluprofiler, 4 mm gods på inderside og 2,8 mm gods på yderside, tophængslerne er flyttet 180 mm frem, for at få 10 % større åbning ved aflæsning, beklædt med OKULEN blå plast i bund og delvis sider der afsluttes med en alu.liste, så skidt ikke kan komme ned bag plast, 10 mm hvid plast indvendig på fronten, monteret km tæller, hubdometer i venstre side, sidemarkeringslygter i skåle, monteret kost- og skovlbeslag og Kel-Berg plastværktøjskasse i venstre side.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring og hæve-/sænkeventil. 1. aksel og 4. aksel er løftbar, samt er 4. aksel selvstyrende. Monteret Kel-berg sikkerhedspakke med bakkamera, tilt-alarm og dumperventil.

 

Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

681 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger