Trailere

9. oktober 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ikke bare en, men to nye tipkærrer til garvet vognmand

9. oktober 2019 - 01:43

Rørby Johansen A/S er for nyligt kørt ud fra Lastas i Hedensted med deres to nye KelBerg 3 akslet bagtipkærre.

 

Rørby Johansen A/S Herlufmagle fik sin start i 1971, og i 2018 gennemførte de et generationsskifte i virksomheden til sønnen Carsten Rørby Johansen, der i dag er administrerende direktør.

 

De seneste år har de investeret kraftigt og råder i dag over 15 store kranbiler, hvoraf den største er udstyret med en 305 t/m kran med 66 meters udlæg. Rørby Johansen A/S mere mere end 35 egne lastbiler til entreprenørkørsel, maskin- og specialtransport af f.eks. store betonrør samt over 100 åbne og lukkede affaldscontainere samt mere end 7.000 køreplader. Udover transport har de også Danmarks første sværgodshotel til opbevaring og håndtering af større enheder i Herlufmagle, hvor virksomheden også drives fra i dag.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejset i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Hardox tipkasse, bund fremstillet i 6 mm Hardox, siderne fremstillet i 4 mm Hardox, pendelbagsmæk i en højde på 600 mm, afsætningsmulighed til tophængt bagsmæk indvendigt på fronten og monteret reservehjul.

 

Kærrene er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og med original BPW luftaffjedring. Der er monteret lift på 1. aksel. Akseltrykmåler monteret i venstre side med skala i tons samt bakalarm og en tågebaglygte.

 

De nye tipkærrer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

893 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke