Trailere

17. december 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

KLC og Schwarte indgår samarbejde

17. december 2019 - 01:44

KLC i Kolding og den tyske tankproduktionsvirksomhed Schwarte Group har indgået et samarbejde om service og reparation af gylletrailere solgt af FP Production – med omgående virkning, oplyser parterne.

 

»Bliver jeg kontaktet i dag, videregiver jeg opgaven til KLC. Fremadrettet skal vi hos Schwarte Jansky sælge tankbiler, og vores salg er afhængig af en god servicepartner – det er KLC,« siger Kristian Olsen, direktør i Schwarte Group A/S.

 

KLC har stor erfaring med bl.a. hydraulik og Scanreco-styring, som er to vigtige parametre i forhold til gylletrailere, som er et af de store segmenter hos Schwarte, som også specialiserer sig i øl- og mælketanke. KLC’s transportmæssigt centrale placering i Kolding har også været en medvirkende faktor.

Schwarte Group etablerede tidligere i 2019 et selskab i Danmark og købte et gyllekoncept hos FP Production med målet om at fokusere på det skandinaviske marked inden for tanktransport samt stationære rustfri tanke. Konceptet inkluderer bl.a. patenteret gyllepumpe og kranproduktion.

 

Den tyske Schwarte-koncern har produceret tankbiler i mere end 75 år, primært tanke til chassisopbygninger, semitrailere, anhængere og veksellad inden for segmenterne gylle, mælk og øl. Schwarte Group har en årlig produktion på ca. 1000 tanke, heraf 700 stationære tanke til bl.a mejerier og 300 tanke til transport af mælk, gylle og øl.

Læst i alt:

1139 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger