Trailere

4. april 2017 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kolde kasser

4. april 2017 - 02:10

Fogtmann Logistik i Aabenraa har, via Greiwing Truck & Trailer Danmark (GTT Rental), modtaget seks nye køletrailere.

 

Det nye materiel fra Schmitz er opbygget med dobbletstock samt DHollandia folde-slædelift. Derudover er trailerne klargjort til dobbelt compartment (2 zone temperatur), så der kan leveres både frys og køl på samme tid.

 

Til at styre temperaturen har Fogtmann Logistik i samarbejde med Greiwing Truck & Trailer Danmark valgt det nye trailerkøleanlæg fra Thermo King. Det udmærker sig ved at have en stor kapacitet og meget præcis temperaturkontrol. Derudover er dieselforbruget det laveste på markedet, ifølge leverandøren KH OneStop.

 

Køleanlægget er som standard udstyret med et kommunikationssystem, der via et månedligt abonnement giver adgang til fjernstyring samt downloads.

Fogtmann Logistik har valgt at få indblik i alt, hvad kølemaskinen gør, og hvilke temperaturer der køres med, og Fogtmann er derfor den første vognmand i Danmark, der kan tilgå sine kølemaskiner med tovejs kommunikation - hjemme fra kontoret på PC eller via smartphone og en gratis app.

 

Derudover er der mulighed for at downloade data fra maskinen på alle tidspunkter af døgnet, så et korrekt temperaturforløb kan dokumenteres over for kunder.

Systemet fra Thermo King hedder TracKing. Det fås i mange udgaver, hvad enten der er brug for en flådestyringsløsning eller bare rå data som sendes til vognmandens flådestyringssystem.

Læst i alt:

2 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger