Trailere

5. juni 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Kronborg Transport får ny gardintrailer

5. juni 2020 - 01:43

Kronborg Transport ApS har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg 2 akslet city gardintrailer ved Lastas i Hedensted.

 

Kronborg Transport ApS er en meget milijøbevist virksomhed, og er milijøgodkendt til indsamling og transport af diverse spildolier og olieprodukter.

 

Derudover har de transport af både let- og sværgods, landbrugs- og entreprenørmaskiner, tanktransport, biltransport i lukket specialtrailer, pallegods samt sand- og gruskørsel m.m. i ind- og udland.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

 

Gardin opbygning: Fast tag med presenning, monteret 2.500 kg Dhollandia lift med liftplade i fuld højde, leveret med plastbund, 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 24 brædder, tvillingmonteret hjul af anerkendt fabrikat og plads til 27 paller.

 

Traileren er leveret med 2 x 10 tons SAF-aksler med skivebremser, samt original SAF-luftaffjedring og med lift på første aksel og Tridec tvangsstyring af bageste aksel med stang-system. Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 35.000 kg.

 

Den nye city gardintrailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

533 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger