Trailere

17. juni 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Krone Fleet investerer massivt

17. juni 2021 - 01:44

Investeringer og transport går hånd i hånd, og derfor investerer Krone Fleet på livet løs i en udvidelse af korttidsflåden for at dække det stigende behov for den populære allround gardintrailer.

 

- Vi oplevede en markant stigende efterspørgsel allerede i slutningen af 2020, og ud fra den betragtning fokuserede vi på en udvidelse, siger Søren Outzen, direktør i Krone Fleet Danmark og fortsætter:  

 

- Det var en god beslutning, vi tog i efteråret, som vores kunder kan drage fordel af lige nu. De første 100 gardintrailere med huckepack er nemlig allerede produceret, leveret og lejet ud. De næste 200 gardintrailere med hævetag er på vej, og der er stor efterspørgsel efter netop denne type.

Oveni i gardintrailerkøbet er Krone Fleets korttidsflåde optimeret med forskellige udstyrsvarianter af helt nye køletrailere. 320 køletrailere ruller i den kommende tid ud fra fabrikken i Lübtheen i Tyskland. Trailerne er udstyret forskelligt og supporterer branchen med en moderne trailer, der kan klare de særlige krav rundt om i verden.

 

Som en del af den grønne omstilling er alle Krone Fleets trailere udstyret med Telematics. Det er et populært on-line program hos kunderne, blandt andet fordi det er meget brugervenligt. Derudover er det driftssikkert og i sidste ende med til at gøre hverdagen lettere for både disponenter og chauffører.

 

Mange af Krone Fleets trailere er udstyret med den helt nye og innovative løsning indenfor dæk -  MICHELINX® MULTI™ Z / T.

Læst i alt:

1037 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger