Trailere

14. juni 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Krone Fleet vinder udbud hos Leman

Krone Fleet vinder udbud hos Leman

14. juni 2019 - 01:43

Transport og logistikkoncernen Leman langtidslejer 68 gardin- og køletrailere, hvor sikring af godset er i centrum.

 

»For os som transportør handler det om at beskytte vores kunders gods, så det når sikkert frem til bestemmelsesstedet. Derfor sætter vi overlæggeren højt, når vi vælger materiel. Kun det ypperste er godt nok,« siger Group Equipment Manager hos Leman, Jørn Peter Hansen.

 

Koncernen med hovedkontor i Greve og afdelinger i Taulov, Herning og Aalborg samt datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, England og USA har netop gennemført en større udbudsrunde omfattende et større antal gardin- og køletrailere.

 

Resultatet af udbudsrunden blev, at Leman hos Krone Fleet i Padborg valgte at langtidsleje 58 gardintrailere med sikkerhedsgardiner forsynet med integrerede lodrette og vandrette stålwire, der sikrer traileren imod indbrud samt ti køletrailere specielt indrettet til kørsel med medicinalprodukter. Alle trailere er holdt i Lemans blå farve med det karakteristiske rød-hvide logo.

»Vi lægger vægt på at være synlige i gadebilledet, og derfor skal trailerne - både købte og langtidslejede – naturligvis have vores navn på presenningen,« siger Jørn Peter Hansen.

 

I dag råder virksomheden over godt 400 trailere, og flåden vil inden for de næste par år blive udvidet til omkring 500 trailere.

For nogle år siden traf ledelsen en strategisk beslutning om at gøre medicinalsektoren til et nyt betydende forretningsområde. Man byggede et 2.000 kvadratmeter stort kølelager i tilknytning til hovedkontoret i Greve uden at have en eneste medico-kunde. I dag er en række af landets største medicinalkoncerner kunder hos Leman.

 

»Kravene til transport af medicinalvarer er ekstremt store. Køletrailerne skal årligt certificeres, så vi er sikre på, at kassen har den rigtige isoleringsstandard. Vi har valgt køletrailere med Krones tovejs-kommunikationssystem Telematiks. Dermed kan vi hele tiden overvåge og justere temperaturen i traileren. Efterfølgende kan vi over for kunden dokumentere, at transporten har levet op til de stillede krav. Endelig er trailerne forsynet med ekstra sikre låsesystemer. Sikkerhed er alfa og omega for os,« siger Jørn Peter Hansen.

Læst i alt:

597 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger