Trailere

28. oktober 2020 - 01:45

App linkNu på Google Play

Krone og Schmitz går sammen om telematik

Krone og Schmitz går sammen om telematik

Marnix Lannoije (tv.), Schmitz, og Ralf Faust, Krone.

28. oktober 2020 - 01:45

Rasmus Haargaard

Europas to største trailerfabrikker har indgået et samarbejde, der betyder, at de to transportfirmaer nu kan tilgå telematik-data fra både Krone- og Schmitz-trailere – uanset hvilken telematik-løsning firmaet arbejder med.

 

Cargobull Telematics og Krone Telematics har nemlig gensidigt åbnet deres overvågningssystemer for konkurrentens system. Det gør det altså langt nemmere at udnytte flådestyrings- og overvågningsmulighederne for transportfirmaer med en ”blandet” trailerpark med køretøjer fra begge producenter.

 

»For transportfirmaer bliver standardisering, dataindsamling og åbne brugerflader mere og mere centralt,« udtaler Ralf Faust, direktør for Krone service, og Marnix Lannoije, direktør for Schmitz Cargobull Telematics, i en fælles erklæring.

 

»I sidste ende er vores kunder kun interesseret i én ting: De ønsker at kunne udtrække al køretøjsdata så hurtigt, nemt og overskueligt som muligt for at kunne styre deres flåder endnu mere effektivt. Det sikrer vi nu med kompatibiliteten mellem Cargobull Telematics og Krone Telematics. Det er en digital milepæl for mange transportfirmaer.«

Læst i alt:

727 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger