Trailere

3. oktober 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Krone på charmetur overfor skoleelever

Krone på charmetur overfor skoleelever

Med en baggrund som handelsassistent med speciale i auto har Kristoffer Lønbæk taget et karrieremæssigt skift og er i dag ansvarlig for Krones salg af trailere til kunder øst for Storebælt. I uge 41 fortæller han folkeskoleelever om mulighederne for en spændende fremtid i transportsektoren.

3. oktober 2019 - 01:42

Rekruttering og fastholdelse af arbejdskraft er ikke kun en her og nu-opgave for virksomhederne i transportsektoren. Der skal også kigges fremad for at tiltrække medarbejdere med de kompetencer, som sektoren skal bruge i fremtiden.

 

Derfor inviterer en af landets største trailerleverandører Krone ScanBalt i Padborg nu godt 50 elever fra henholdsvis 5. klasse på Lyreskovskolen og elever fra skolen 10. Aabenraa på virksomhedsbesøg i uge 41.

 

»Det er vigtigt på et tidligt tidspunkt at vise eleverne i folkeskolen, hvilke muligheder de har for en uddannelse i transportsektoren. Alle skal jo ikke på gymnasiet. Der er mange og gode internationale karrieremuligheder med en erhvervsfaglig uddannelse. Vi skal bruge speditører, mekanikere, logistikspecialister, salg- og marketingmedarbejdere,« siger HR Manager Merete Thøgersen, Krone ScanBalt.

I år vil eleverne bl.a. møde Kristoffer Lilholm Lønbæk, der - med en baggrund som handelsassistent med speciale i auto - i dag er ansvarlig for Krones salg af trailere og reservedele til kunder øst for Storebælt.

 

»Med besøget håber vi også at give eleverne en bedre indsigt i, hvad der sker i det lokale erhvervsliv. Padborg er jo trods alt et af Europas største og mest betydningsfulde transportcentre, og det har man da lov til at være lidt stolt af. Det skaber jo mange spændende arbejdspladser,« siger Merete Thøgersen.

Læst i alt:

438 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger