Trailere

3. februar 2021 - 09:30

App linkNu på Google Play

Krone vil erobre stor andel af reservedelsmarkedet

Krone vil erobre stor andel af reservedelsmarkedet

3. februar 2021 - 09:30

Nu vil en af Europas største trailerproducenter, Krone, ind i markedet for uoriginale reservedele og introducerer reservedele, som er produceret i Tyskland, godkendt og testet af Krone Det sker under navnet Krone Trusted. Reservedelene, der er op til 50 procent billigere end originale reservedele, er omfattet af Krones normale 12 måneders garanti.

 

Ved introduktionen omfatter sortimentet 60 reservedelsnumre og vil kontinuerligt blive udvidet. Sortimentet spænder fra ABS-sensorer til bremsetromler, bremseskiver, luftaffjedring til bremsebakker og inkluderer akseltyper til BPW, Jost (MB), SAF og Rotos.

 

-Vi har en forventning om at fastholde vores salg af originale reservedele, men samtidig få en større andel af det øvrige reservedelsmarked, da de produkter, der er Krone Trusted, er produceret i Tyskland og lever op til vores kvalitetskrav,  siger administrerende direktør Jan Knudsen. Han står i spidsen for Krone ScanBalt Group, der med hovedkontor i Padborg har ansvaret for Krones aktiviteter i Danmark, Sverige og Baltikum.

-Vores fornemste opgave er at sikre, at både speditører, distributører og vognmænd har den bedst mulige driftsøkonomi, og det kan de få ved at benytte kvalitetstestede reservedele, siger Jan Knudsen. Han forudser, at Krones initiativ vil betyde, at koncernen vinder markedsandele på det europæiske reservedelsmarked.

Læst i alt:

734 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke