Trailere

13. januar 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Krone vil kørsel med halvtomme trailere til livs

13. januar 2020 - 01:43

Krone Fleet i Padborg introducerer kameraovervågning i sine trailere. En løsning til gavn for både økonomi og miljø.

 

For enhver vognmand eller speditionsvirksomhed handler det om at udnytte trailerens lastekapacitet optimalt, både når det gælder vægt og volumen. Det skaber den bedste økonomi og giver samtidig de enkelte firmaer en øget konkurrencekraft.

 

Krone Fleet i Padborg er nu klar til at tilbyde det danske transporterhverv en løsning, hvor en kameraovervågning af trailerens aktuelle lastrum afslører, om der er plads til eksempelvis et par ekstra paller på en given transport og dermed en bedre udnyttelse af lastkapaciteten.

 

»Det er fremtidens transportløsning, vi præsenterer. Den er bæredygtig, fordi vi undgår kørsel med halvtomme trailere. Dermed reduceres mængden af CO2,« siger direktør Søren Outzen, som står i spidsen for Krone-Fleet, der i kortere eller længere perioder udlejer trailere til transportsektoren.

Kameraet og indbyggede sensorer sender hvert kvarter information til vognmand eller speditør via trailerens indbyggede kommunikationsplatform Krone Telematics. På kontoret får disponenten et realtidsbillede af, om der er ledig kapacitet. Er der det, kan han tilbyde den til mulige kunder på ruten og samtidig afgøre, om det kan betale sig at lade traileren køre en lille omvej for at få et par ekstra paller med.

 

»Løsningen henvender sig både til fragtmænd og de internationale stykgodstransporter,« fastslår Søren Outzen. Han venter, at flere virksomheder på lejebasis vil teste den nye løsning for på et senere tidspunkt at beslutte, om den eksisterende trailerflåde skal udbygges ved køb eller leje af trailere med kameraovervågning.

Krones kommunikationsplatform Krone Telematics er en diagnosticeringsenhed, der via automatisk trådløs   internetopkobling giver transportøren det fulde overblik over alle trailerens bevægelser.

Læst i alt:

2876 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger