Trailere

19. juni 2018 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Leci-trailer og Actros

19. juni 2018 - 02:10

A/S NP Trucks - med hovedafdeling i Horsens og sjællandsk afdeling i Roskilde – har modtaget et flot nyt spansk-tysk vogntog, der fremover leverer og henter alt fra pallevogne til gaffelktrucks i hele Danmark.

Vogntoget består af en ny treakslet, lukket og nedbygget maskintrailer med skydegardiner og skydetag fra spanske LeciTrailer samt en ny Mercedes-Benz Actros.

 

Indvendig rampe

Traileren er blandt andet opbygget med varmegalvaniseret chassis, BPW-aksler med tromlebremser, drejbar bagaksel samt 1. aksel med trykaflastningsventil. Traileren har en hydraulisk nedklapbar DHollandia-rampe samt en indvendig rampe i ladbunden, så stablere og trucks kan køres op på repos for bedre udnyttelse af traileren. Ramperne er belagt med en skridsikker overflade.

 

Endvidere er traileren udstyret med følgende:

Hydraulisk udskydelse af bagstolper, 250 mm i hver side, for læsning af bredere køretøjer. Hydrauliske støtteben bag til brug ved læsning af tungere køretøjer. 2x12 styk surringsringe i kantskinne, 5 ton elhydraulisk spil, alle betjeningshåndtag er monteret i værktøjskasse, ind- og udvendig arbejdslys samt sidemarkerings- og kørelys i LED.

Ny Mercedes

NP Trucks nye Mercedes-Benz Actros 1846 LS 4x2 trækker leveres, som traileren, fra Ejner Hessel A/S i Brande i NP Trucks’ røde firmafarve.

 

Trækkeren er udstyret med en 10,7 liter stor OM470-motor, der yder 455 hk og 2200 Nm. Bilen er blandt andet opbygget med BigSpace-førerhus med fladt gulv og komfortpakke, elektrisk soltag, køleskab i skuffe under seng, klimaanlæg, varmtvandsfyr, navigation, og multimedie- /touch komfortradio.

Det nye vogntog afløser NP Trucks’ Volvo FH12 fra 2002 med tilhørende Kel-Berg maskintrailer.

Farvel og goddag

- Vi er meget tilfredse med det samlede resultat, som Ejner Hessel har leveret. Daily Lab fra Horsens har stået for den grafiske del, og Carbi Skilte, ligeledes fra Horsens, har stået for produktion samt montage af firma-reklame på trækker og trailer, siger Thomas Poulsen fra NP Trucks.

 

Samtidig siger NP Trucks farvel til chaufføren igennem 48 år, Jens Jørn Therkelsen, der nu går på pension og afløses af Sune Johansen, som har været montør på værkstedet i Horsens.

Læst i alt:

31 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger