Trailere

19. juli 2019 - 02:02

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Materiel til Sønderjylland

19. juli 2019 - 02:02

Transport- og entreprenørvirksomheden Torben Clausen A/S, få kilometer vest for Haderslev, har hentet en ny fireakslet og 37 kubikmeter stor Kel-Berg-tiptrailer hos Lastas i Hedensted, hvor adm. direktør Anders Larsen står for handlen.

 

Den nye trailer er blandt udstyret med en Kel-Berg plastværktøjskasse i venstre side, og den leveres med fire styk nitons SAF-aksler med skivebremser samt SAF-luftaffjedring med hæve- og sænkventil. 1. og 4. aksel kan løftes, lige som 4. aksel er medstyrende.

Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil følger også med.

Mere end 30 år

Torben Clausen A/S har mere end 30 års erfaring i branchen og udfører blandt andet kranarbejde, containerløsninger og blokvognskørsel. Der løses opgaver for både kommuner, erhvervs- og privatkunder i Syd- og Sønderjylland – inklusive belægnings-, grave-, støberi- eller kloakopgaver. Derudover tilbydes nedbrydning.

 

Virksomheden har egen genbrugsplads, der bl.a. er velegnet til at modtage beton, tegl, asfalt, tagplader, grenaffald, jernskrot m.v. Hertil kommer eget jordhotel der modtager jord fra jordflytning og udtager jordprøver til analyse.

Der sælges også forskellige materialer, f.eks. fyld-, støbe- og strandsand, filter- og perlegrus, kørestabile granitskærver - til afhentning på pladsen.

Læst i alt:

19 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger