Trailere

21. august 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Mobil restaurant-trailer leveret til Norge

Mobil restaurant-trailer leveret til Norge

21. august 2019 - 01:44

HMK Bilcon har leveret en specialbygget mobil restaurant til Rema 1000 i Norge. Den er bygget som en HMK Bilcon Multispace XL-trailer med åbenbar side i udskud og med topskud.

 

Rema 1000 er generalsponsor ved Norway Cup i Oslo, som er verdens største fodboldturnering for unge. Den mobile restaurant havde premiere i starten af august ved netop dette store sportsarrangement med 1740 fodboldhold, 30.000 deltagere og 80.000 besøgende.

 

Restauranten er opbygget med udgangspunkt i en HMK Multispace XL-trailer med et udskud i højre side og topskud. Taget på det nederste udskud er bygget med en stor tagterrasse med rækværk, så alle kvadratmeter er udnyttet optimalt. Traileren har et samlet gulvareal på 110 m².

Karossen på traileren er bygget i 55 mm glasfiberarmerede polyester paneler både udvendigt og indvendigt. Mellem panelerne er der opsprøjtet polyurethanskum, som sikrer stor styrke og god isolering.

 

I forhold til en standard Multispace XL-trailer er der lavet en række tilpasninger med bl.a. et ekstra udskud i enden af traileren, som fungerer som frostrum, så det er muligt at opbevare madvarer til store events. Udskuddet i højre side er lavet med både top- og bundklap. Topklappen laver en overdækning af bundklappen, som fungerer som ekstra gulvareal.

 

Der er lavet en sceneåbning med flytbare glaspartier, så der kan serveres mad, hvor rummet er helt eller delvist åbent. Desuden er der monteret trapper op til restauranten samt kørestolsramper i hver side. På hver side af traileren er der monteret to store LED skærme på 2,5 x 2,5 m, så det er muligt at vise forskellige reklamefilm til events.

Indvendig er restauranten monteret med fuldt funktionsdygtigt industrikøkken i rustfrit stål med køkkenborde, håndvaske med armatur og spulearm, 3 ovne, flytbare køleskabe, opvaskemaskine, emhætte og 6 flytbare varmelamper samt anretterborde. Desuden er der lavet en specialbygget madelevator, så det er muligt at fragte mad op til VIP-gæster på 1. salen.

 

Den mobile restaurant skal Rema 1000 fremover anvende til store events i Norge som bl.a. festivaler, landskampe, Cup-finaler i fodbold og andre store begivenheder.

 

Læst i alt:

1063 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger