Trailere

9. april 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

N.C. Nielsen forhandler nu også Seacom Liftmaster

9. april 2019 - 01:43

Nu er N.C. Nielsen blevet officiel forhandler af Seacom Liftmaster i Danmark, Norge og Sverige. Balling-virksomheden forhandler i forvejen det øvrige Seacom-produktprogram i Danmark, og nu er turen så kommet til de nye kassettetrailere fra den tyske producent med hovedsæde i Leonberg nær Stuttgart.

 

Seacom har gennem fire årtier udviklet heavy duty-specialkøretøjer til fx industrivirksomheder, stålvalseværker, havneterminaler og forsyningsbaser verden over. På produktprogrammet står bl.a. rolltrailere, tiptrailere, svanehals, kassettetrailere og andre specialtrailere med kapaciteter fra fem ton til 350 ton.

 

En Seacom Liftmaster kommer særligt til sin ret, når tungt gods skal flyttes hurtigt og sikkert. Det kan eksempelvis være, når forsyningsskibe skal losses og lastes ved kajkanten, eller der skal køres containere ombord på RoRo-fragtskibe. Seacom Liftmaster kassettetraileren kan håndtere to 45 fods skibscontainere på én gang, der køres til eller fra skibsdækket med en terminaltraktor.

»En af de store fordele ved Seacom Liftmaster er manøvredygtigheden med de styrende hjul. Fra kabinen på Terberg’en styres alle funktioner på liftmasteren med et joystick. Derudover gør de styrbare hjul det nemmere at komme omkring på oplagringspladser, inde i industrihaller eller ombord på færger. Det øger sikkerheden og sparer både tid og plads,« siger produktchef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen.

 

Med Seacom Liftmaster forhandlingen kan N.C. Nielsen tilbyde endnu mere heavy duty-udstyr til deres Terberg-terminaltraktorer. Både Terberg-terminaltraktorer og produkterne fra Seacom er udviklet specifikt til transportopgaver i industrien og på havneterminaler.

Læst i alt:

555 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger