Trailere

9. januar 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ni friske 'TIP' til Color Line

9. januar 2018 - 02:00

Et nyt samarbejde mellem TIP Trailer Services og Color Line medfører, at TIP’s Martin Terlund leverer ni nye køletrailere fra Krone til rederiet – alle med triple compartment, dobbelt dæk og dekoration med Color Line’s mange destinationer.

Køletrailerne leverer fremover proviant til selskabets seks færger, der dagligt sejler fra Norge til Danmark, Sverige og Tyskland.

 

Først i DK

Der bruges en fyldt trailer per afgang, og Color Line var de første i Danmark, der i 2001 indførte køletrailere, der dækker op til tre forskellige temperaturbehov via fleksible dobbeltdæk.

 

Christian Krøldrup, Director Logistics i Color Line:

- TIP har formået at imødekomme alle vores krav og leveret en professionel løsning, som vi er særdeles tilfredse med. Det er vigtigt for os at kunne samle vores proviantering i én og samme trailer og dermed spare plads og brændstof. Dette har TIP løst, og vi ser frem til et fremtidigt godt samarbejde.

Lokalt servicecenter

Nærheden til TIP Trailer Services' servicecenter i Hirtshals er også en kæmpe fordel, da trailerne kører døgnet og året rundt.

 

Color Line indsætter i sommeren 2019 verdens største Plug in hybrid færge mellem Sandefjord og Strömstad, der fortsætter rederiets investeringer i miljøvenlig transport.

Læst i alt:

12 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger