Trailere

17. september 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny 3-akslet anhænger til vognmand i Gurre

17. september 2019 - 01:43

Vognmand Claus Hansen A/S har netop fået leveret denne nye Kel-Berg 3 akslet overføringsanhænger fra Lastas i Hedensted. Claus Hansen A/S er en vognmandsforretning som ligger i det idylliske Gurre i Nordsjælland lige ved kong Valdemars slot, Gurre sø og Kronborg. Han startede sin vognmandsforretning i 1984 med en kranbil og er i dag en alsidig og moderne vognmandsforretning med fem biler, der kan løse en bred vifte af opgaver som for eksempel transport af både, maskiner, skure, hejs af spær, køre affald, levere grus og sten samt kørsel af affalds containere.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst til I-profiler/kasseprofiler i finkornsstål 690, vridningsstabiliserende forstærkningsplader i bag og ved tip stempel, justerbar i bagende til containere i længde af 6.500 mm til 7.000 mm, ca. 2/3 af anhængerens længde fremstillet som 3-vejs tipramme.

Tipbar til 49 grader, 4 stk. pneumatiske låse monteret på tipramme, låsbare på udvendige side af containerrammen, pneumatisk nedknækbar træktriangel med fjeder på siden af trækstang med manuel lås/kugleventil monteret i venstre side, 1 stk. plastik værktøjskasse i venstre side, leveret med bakkamera og bakalarm.

 

Anhængeren er med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Den nye overføringsanhænger er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

690 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger