Trailere

16. marts 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny 4-akslet Walking Floor til Linnet

16. marts 2020 - 01:43

Lars Linnet ApS har afhentet sin fabriksnye Kel-Berg/Knapen 4 akslet Walking Floor trailer ved Lastas i Hedensted. Lars Linnet ApS er en nyopstartet vognmand med opstart for cirka 2 år siden og har 8 års erfaring inden for branchen. Han holder til i Sønderjylland, men kører over hele Danmark med korn og foderstoffer. Lars Linnet har været glad for at med handlet Lastas, med omtale om god service og behandling.

 

Chassis opbygning: Opbygget på et selvbærende stålchassis, kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil, aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion for mindre egenvægt og større volumen.

 

Kasse opbygning: Siderne er 3/2 mm tyk og 600 mm brede aluminiumssider som er fuldsvejst indvendig, special overkantsprofil med løbeskinne for aluminiums skillevæg som har frigang over bund på ca. 100 mm, Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu. bundbrædder i glat udgave. CF fjernbetjening med 10 med kabel samt trådløs fjernbetjening fra Knapen, bagdøre i alu.profiler, monteret kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse i venstre side foran aksler samt 3 meter stige og stop- klodser, med aut. rullepresenning og mandskabslem i venstre side af front.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser. 1. og 4. aksel er hævebar og 4. aksel er selvstyrende og har en tilladt totalvægt på 42.000 kg.

 

Den nye Walking Floor trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas.

Læst i alt:

773 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger