Trailere

18. juni 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny AMT-overføringsanhænger til Søborg

18. juni 2021 - 01:43

Hos firmaet Jernpladsen A/S har man for nylig anskaffet sig en ny AMT-overføringsanhænger. Firmaet med adresse i Søborg beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver fra nedbrydning til tømning og afhentning af containere.

 

Den nye AMT-anhænger er opbygget for 6,5 til 7,0 meter containere og er leveret på BPW-aksler med tromler og indbygget vægtsystem. Der er desuden monteret liftaksel på 2. aksel med mulighed for at styre den fra førerhuset.

 

Hos Jernpladsen har man valgt at udstyre anhængeren med Wabco – P-light-parkeringslys, som er monteret sammen med ventilerne i den rustfrie værktøjskasse på venstre side. Man har også fået monteret MXN-bakkamera og blitzblink i bagenden, så sikkerheden er i top.

Overdelen på anhængeren er metalliseret inden lakering i Jernpladsens sorte farve, og som en lille detalje har man valgt at få nav lakeret i en fin blå farve.

 

Den nye AMT anhænger er opbygget, solgt og leveret af MTDK A/S.

Læst i alt:

387 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger