Trailere

22. januar 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny anhænger til Snave

22. januar 2020 - 01:43

Snave Vognmandsforretning ApS har fået leveret denne nye Kel-Berg 3 akslet overføringsanhænger fra Lastas.

 

Snave Vognmandsforretning ApS kan tilbyde en bred vifte af transportmuligheder og har specialiseret sig i rådgivning inden for håndtering af forurenet jord/affald. Ud over dette udlejer de gravemaskine og gummiged med fører samt udlejning af jernplader og forskellige størrelser containere med ansvar for, at de bliver afhentet og tømt.

 

Derudover har de på lager flere forskellige grus typer i mange størrelser, skærver i flere farver, stenmel, diverse sten arter og størrelser samt RW-træpillen, der IKKE opbevares udendørs.

 

Chassis opbygning: ▪ Længdevanger opsvejst i I-profil, vridningsstabiliserede forstærkningsplader bagpå og ved tip stempel, justerbar i bagende til containere i længde af 6.000 mm til 6.500 mm, ca. 2/3 af anhængerens længde fremstillet som 3-vejs tipramme, cyklistværn i højre side, 1 stk. plastik værktøjskasse i venstre side og leveret med 4 stk. ekstra låse indvendig.

Anhængeren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring samt med lift på 2. aksel.

 

Den nye overføringsanhænger er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas.

Læst i alt:

1559 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger