Trailere

5. april 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny anhænger til specialist i møddingsproblemer

5. april 2019 - 01:43

Vindekilde v.Søren Vest har netop fået leveret denne nye Kel-Berg 3 akslet overføringsanhænger med 3-vejs tip fra Lastas i Hedensted.

 

Vindekilde er specialist i at løse møddingsproblemer for hestefolk med udlejning, opstilling og tømning af container til opfyldning med hestemøj. Derudover tilbyder de også grabning af permanent møddingsplads, levering af bundmaterialer til ridebaner for eksempel ridebanesand med ler, træflis, ridebaneflis, stenmel samt levering af sten og grusmaterialer fra grusgrav.

 

Som nyhed tilbyder de også studenterkørsel i en special-designet container, der er overdækket, trappe og høje stabile sider for stor sikkerhed. Indvendige bænke, så man kan sidde godt under kørslen, med plads til 33 personer.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, vridningsstabiliserende forstærkningsplader i bag og ved tip stempel, justerbar i bagende til containere i længde af 6.500 mm til 7.000 mm, ca. 2/3 af anhængerens længde fremstillet som 3-vejs tipramme, 4 stk.

pneumatiske låse monteret på tipramme som er låsbare på udvendig side af container rammen, værktøjskasse i venstre side til betjening af anhænger og trækstang er monteret, akseltrykmåler monteret i venstre side, med skala i tons og skørter i begge sider.

Anhængeren er med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring samt er der lift på 2. aksel.

 

Den nye overføringsanhænger er leveret af Anders Larsen fra LASTAS TRUCKS DANMARK A/S

Læst i alt:

1108 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger