Trailere

9. januar 2018 - 02:42

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny finsk specialitet

9. januar 2018 - 02:42

Poulsen Biler i Horsens er ny importør og forhandler af den finske trailerproducent Ekeri produkter på det danske marked.

 

Beærede

- Hos Poulsen Biler er vi beærede over, at Ekeri ønsker at fremtræde endnu stærkere på det danske marked, og dermed har valgt os som deres partner. Med Ekeri’s produkter, kan vi nu tilføje endnu et segment til vores produktvifte, og dermed servicere både eksisterende samt nye kunder endnu bedre. Det vil ligeledes være muligt, at handle reservedele og ekstra udstyr til Ekeri’s produkter via Poulsen Biler i Horsens, lyder det fra samme sted.

 

Ekeri er specialist inden for produktion af trailere, anhængere og kasseopbygninger med sider, der kan åbnes - også kaldet foldedøre, der blandt andet gør det muligt at laste lange emner ad gangen, hurtigt.

Program

Ekeri’s produktsortiment omfatter blandt andet anhængere og sættevogne, citytrailere, kasseopbygninger til blandt andet Scania, Volvo og DAF, FNA / FRC køle- og boxopbygninger, double compartment, dobbeltdækkere samt ADR- og XL-godkendte trailere.

Læst i alt:

8 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger