Trailere

5. september 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny kærre til erfaren vognmand

5. september 2022 - 01:43

Vognmand Bjarne E. Pedersen A/S er kørt ud fra Lastas i Hedensted med deres nye Kel-Berg 3-akslet fastladskærre med alu.sider. Vognmand Bjarne E Pedersen A/S er en lokal vognmand med over 43 års erfaring indenfor branchen, de har i dag en vognpakke på 3 lastbiler, gummiged og containere. De løser en lang række vognmandsopgaver inden for kranarbejde, grabarbejde og udlejning af container for både private- og erhvervskunder. Deres opgaver er f.eks. kørsel og levering af grus, sten og jord, snerydning med gummiged, afhentning af bygge- og haveaffald, div. kranarbejde og grabarbejde samt opsætning af diverse løfteopgaver med 44 tm kranbil m. flyjib rækkevidde 30 m med mere.

 

 

Chassis opbygning: Letvægts chassis med længdevanger opsvejset i I-profil St. 53.2, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og lukket cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: 2 delte sider med 3 sider pr. side, 600 mm høj alu. bagsmæk med bundhængsler og sider, pladebund nedlagt i galvaniserede omega profiler, 4 stk. surringsstiger i fuldt bredde, 10 par surringer i kantrammen, 2 x 5 Laxo huller i kantramme, 3 Laxo huller i centervange, 200 mm stålstang i hver side, monteret på kinnegripstolpe, pneumatisk forskydeligt trækstang 1.600 mm, rustfri værktøjskasse i venstre side og containerlåse for 1 x 20 fods container.

 

Kærren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler, original BPW luftaffjedring og med tromlebremser. Der er monteret lift på 1. og 3. aksel.

 

Den nye kærre er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

493 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger