Trailere

5. maj 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny Legras-trailer med Ecotop til Poul Eli Nymann

5. maj 2021 - 01:43

Poul Eli Nymann A/S i Skørping har netop fået leveret en ny Legras-trailer på 92,2 m3. Traileren er bygget på Legras’ svanehalsformede chassis for optimeret volumen og er forstærket til de nordiske forhold.

 

Traileren transporterer til dagligt sphagnum, leca og bigbags på Legras’ eget 10 mm gulv, samt Legras’ nye 90° endestykker, som er en forstærket version. Dertil er traileren bygget med Hardox-slidplade i enden, samt under gulvplankerne i enden af traileren, for længere levetid.

 

Den ruller på 4 x 9 tons SAF-aksler med løft på 1. og 4. aksel, samt selvstyrende 4. aksel. Alle funktioner og slangerulle er bygget ind i skabe.

 

For at styrke sikkerheden er traileren udstyret med den nye gangbro med fjederbelastet dør, den store lyspakke, blinklys i sidemarkeringer, blink- og bremselys på overlæggeren, samt skilte til cyklister om blinde vinkler.

Den helt store nyhed er dog den nye Ecotop. Legras Trailers i Frankrig startede for fire år siden et samarbejde med Ecotop ApS i Danmark, og siden da er der blevet produceret tre generationer af Ecotop Legras Edition, hvoraf den sidste er blevet introduceret på traileren til Poul Eli Nymann.

 

Den nye generation tæller nyudviklinger som rørprofilen til taget, der kommer længere ud over siden, og presenningen bliver strammet helt op, således at der ikke er noget presenning nede i kassen. Der kan vælges to forskellige presenninger til systemet, men det måske vigtigste er, at alt på traileren kan styres fra én fjernbetjening.

 

Skørping-vognmandens nye trailer er udstyret med separat pumpe til Ecotop’en, og der er også muligheden for at styre taget gennem bilens hydraulik. Den største nyhed på denne trailers Ecotop er overlæggeren over bagdørene, som kan løftes op med 30 cm for ekstra ind- og udlæsningshøjde. Alt bliver monteret på traileren direkte fra fabrikken i Frankrig og er forberedt således, at det kun passer til en Legras-trailer. Der bliver også solgt en del eksemplarer i Europa og Storbritannien, og Legras-fabrikken forventer selv et stigende salgstal fremover.

Vognmandsfirmaet Poul Eli Nymann A/S er beliggende i Skørping og blev etableret tilbage 1978. Til dagligt håndterer firmaet bl.a. pallevarer, korn og foderstoffer, samt krankørsel med firmaets flåde på ca. 20 biler.

Læst i alt:

332 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger